Blade Stock Standard

Blade Stock Standard

Készletnyilvántartó szoftver egyszerűbb felhasználási területekre Windows-os környezetben. Alkalmazásával könnyen ellenőrizhetővé válik mind a raktárkészlet, mind a munkatársak tevékenysége. Ideális kisebb üzletekbe, ahol a mennyiségi nyilvántartás az elsődleges szempont.

>>További információk

Blade Stock Pro

Blade Stock Pro

A Standard változat funkcióin túl a Blade Stock Pro készletnyilvántartó program további kényelmi szolgáltatásokat nyújt. Lehetővé válik pl. a számlanyomtatás, amely amellett, hogy megfelel a jogszabályi előírásoknak, alternatív megoldást jelenthet az online pénztárgép beszerzése helyett.

>>További információk

Blade Stock Xpert

Blade Stock Xpert

A Blade Stock Xpert változat a Pro verzió funkcióin túl olyan elemeket is tartalmaz, amely nagyobb üzletek, nagykereskedések számára jelent megfelelő választást. Alkalmas több telephely kezelésére, központi adatbázisból történő működésre. Akár érintőképernyős terminálon is használható.

>>További információk

Speciális kiadások

Speciális kiadások

Sok esetben előfordul, hogy egyedi, illetve tevékenység-specifikus funkciókra van szükség, mint pl. hatósági árkezelés, standlap nyomtatás, adatszolgáltatás az NDN Zrt. felé. A Blade Stock ezekben az esetekben az egyedi igényeknek megfelelően bővíthető. Kérje személyre szabott árajánlatunkat!