Kinek ajánljuk?

A Blade Stock Pro ideális választás olyan kis- és középvállalkozások számára, akiknek a mennyiségi és átlagáras nyilvántartáson túl további igényeik vannak: FIFO szerint szeretnék értékesíteni készleteiket, vagy üzletük mérete miatt több számítógépen szeretnék elérni a központi készletnyilvántartó programot.

Blade Stock Pro


Legfontosabb funkciók

 • telepítés 1 db központi számítógépre, melyhez max. 5 db felhasználói számítógép csatlakoztatható lokális hálózaton
 • FIFO szerinti raktárkezelés és készletérték-számítás
 • leltártöbblet / leltárhiány kezelése
 • számlanyomtatás
 • göngyöleg, újság és szortiment kezelés
 • eladási kimutatások, statisztikák

Részletes funkciólistát a Blade Stock verzióösszehasonlító táblázatban talál.


Miért válassza a Blade Stock Pro készletnyilvántartó programot?

A Pro verziót a Standard verzió moduljain túl olyan funkciókkal vérteztük fel, amely Önnek, mint a cég vezetőjének tökéletes kontrollt biztosít. A készletnyilvántartó szoftver használatával azonnal láthatja az értékesítési / bevételezési mutatókat, statisztikákat. Új tevékenysége megkezdésekor továbbá dönthet úgy, hogy online pénztárgép vásárlása helyett inkább számlaadással teljesíti törvényi kötelezettségét (erre a jogszabályok lehetőséget adnak). A Blade Stock Pro ebben az esetben az Ön tökéletes társa, hiszen számlázó modullal is rendelkezik. Így Önnek nem okoz problémát a kontrollszalag hiánya (az online kasszák adóügyi nyomtatói hőpapírt használnak), ellenőrzés alatt tarthatja saját és munkatársai munkáját.

A Standard verzió funkcióin túl a Blade Stock Pro készletnyilvántartó program segítségével Ön kezelni tudja a saját felhasználást, az újságokat, göngyölegeket, helyettesítő termékeket. Készíthet áfás számlát raktármozgás nélkül, illetve számlázhat a raktárkészletről történő értékesítés alapján. Árlistákat, napi zárást, és szállítólevelet generálhat, a listákat kinyomtathatja.


Rendszerkövetelmények

A Blade Stock Pro készletnyilvántartó program használatához az alábbi rendszerkövetelményeknek kell megfelelnie:

 • Windows 7, vagy Windows 8 operációs rendszer minden érintett számítógépen
 • 2 gigabyte RAM a központinak dedikált számítógépen / notebook-on
 • min. 200 megabyte szabad tárhely a központinak dedikált számítógép / notebook merevlemezén*
 • kiépített lokális hálózat
 • A4-es nyomtató a számlanyomtatáshoz
 • címkenyomtató a vonalkódnyomtatáshoz
 • a szoftverfrissítések (opcionális) letöltéséhez internetkapcsolat szükséges

*A szükséges tárhely mérete a feltüntetettől nagyobb is lehet, amennyiben az Ön cégénél nagy mennyiségű adat tárolására van szükség.


Blade Stock Pro ára

A Pro készletnyilvántartó szoftver ára 39.000 Ft + áfa. Az ár 1 db központinak dedikált számítógépre történő telepítést foglal magában, melyhez lokális hálózaton maximum 5 db "kliens" számítógép csatlakozhat. A lokális hálózat kiépítésének, illetve a hardverek költségét az ár nem tartalmazza, azok beszerzéséről, beüzemeléséről az ügyfélnek kell gondoskodnia.
Kereskedelmi forgalomba helyezés tervezett időpontja: 2014. június 1.

A szoftverkövetés havi díja 650 Ft + áfa, amelyre 2015. április 30-ig 100% kedvezményt adunk. A szoftverkövetési díj kiegyenlítése évente egy összegben, számla alapján történik. A szoftverkövetés opcionális, választása esetén azonban Önnek lehetősége van nagyobb verzióra váltani (Blade Stock Xpert), csak a vételár különbözetét kell megfizetnie. Továbbá csak a szoftverkövetéssel élvezheti a Blade Stock Pro készletnyilvántartó program megvásárlása után kiadásra kerülő új funkciókat, szoftverfrissítéseket.

>>Árösszehasonlító táblázat megtekintése

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlatnak. További részletekért keresse értékesítőinket!